Gratis verzending binnen de Benelux
Uit voorraad Leverbaar. Levering binnen 3 werkdagen.

Bel ons: 0321 385 069

Cart

Klantenservice

UW BESTELLING

LEVERTIJDEN
Onze levertijden liggen rond de 2 tot 3 werkdagen. Mocht er vertraging inzitten, nemen wij hiertoe per omgaande contact met u op. Betaling geschiedt per Ideal of via een bankoverschrijving. Artikelen worden pas afgezonden wanneer de betaling bij ons binnen is.

OFFERTE AANVRAGEN
Heeft u andere wensen dan de producten uit de webshop: neem dan gerust contact met ons op: 0321 385 069.

MIJN ACCOUNT
Bij het plaatsen van een online bestelling kunt u een eigen account aan te maken. Voor het aanmaken van uw account vragen wij u enkele gegevens in te vullen. Deze gegevens worden door ons uitsluitend gebruikt voor het uitvoeren van uw bestelling. Bij het aanmaken van uw account kiest u uw eigen wachtwoord. Met dit wachtwoord, gekoppeld aan uw e-mail adres, kunt u inloggen in uw account. U kunt uw gegevens op die manier te allen tijde raadplegen en wijzigen.

WIJZIGEN OF ANNULEREN
Wanneer u nadat u besteld heeft een wijziging wilt aanbrengen in uw bestelling, of uw bestelling wilt annuleren, dan is dit in de meeste gevallen mogelijk. Neemt u wel zo snel mogelijk contact met ons op: 0321 385 069.

VOORWAARDEN VOOR RETOURNEREN

- Een retourzending van uw bestelling kan alleen plaatsvinden na akkoord van onze verkoopafdeling. Een retour aanvraag doet u door op werkdagen contact met ons op te nemen op: : 0321 385 069.
- De retouraanvraag dient binnen 2 werkdagen na ontvangst van de levering in ons bezit te zijn.
- Producten vallend onder de artikelindeling ‘Gebruikt’ zijn uitgesloten van retourzending.
- Na goedkeuring van de retouraanvraag kunt u de artikelen retour sturen. Het adres voor de retourzending is:

ACP International
Sassenpoort 8
8253 TC Dronten

- De retourtransportkosten zijn voor uw rekening. U kunt ook zelf het transport naar ons magazijn verzorgen.
- Na ontvangst van de retourzending wordt deze gecontroleerd en beoordeeld.
- Indien de retourzending voldoet aan de bovengenoemde voorwaarden, zal de afdeling facturatie u een creditnota toezenden. Indien de retourzending niet voldoet aan de voorwaarden, zullen wij contact met u opnemen.
- Eventuele betaling van bovengenoemde creditnota vindt uitsluitend plaats via een bankoverschrijving naar het rekeningnummer wat bij ons bekend is.