Gratis verzending binnen de Benelux
Uit voorraad Leverbaar. Levering binnen 3 werkdagen.

Bel ons: 0321 385 069

Cart

Over Ons

TyreTrolley: een product van ACP International Dronten

ACP ontwikkelt, produceert en levert wereldwijd technische bureaustoelonderdelen en hoogwaardige industriële componenten zoals gasveren. Ontwikkelingen en innovaties houden wij nauwkeurig in de gaten. Via een brainstormsessie hebben de medewerkers van ACP de opdracht gekregen om met een bestaand product nieuwe markten te gaan bedienen. Hieruit is de Tyretrolley geboren.

De Tyretrolley is een hulpwagentje voor auto- en bandenbedrijven, waarop zij in een keer 4 velgbandcombinaties kunnen vervoeren. Hierdoor wordt onnodig veel heen en weer lopen alsook fysieke belasting van monteurs aanzienlijk verminderd. Tevens kunnen “wisselsets” op de tyretrolley worden opgeslagen. In 2012 heeft dit product meegedaan aan de innovatie top 100, een top 100 van de beste producten en vindingen in Nederland.

Vanuit de praktijk en brancheorganisatie voor de banden, krijgen wij steeds meer vragen naar producten die de fysieke belasting verlagen. Zo hebben wij een zg. ARBO-lift ontwikkeld die de wielen eenvoudig op hoogte kunnen brengen voor het wisselen. Binnenkort gaan wij de eerste exemplaren uitleveren.

Met de TyreTrolley kunt u wielmaten tot 22inch vervoeren. Er zijn twee versies verkrijgbaar, met ø50mm voor de vlakke vloeren en de ø70mm voor meer oneffen vloeren. Aangezien de TyreTrolley voor ACP een branchevreemd product is waar veel potentie in zit, zijn wij op zoek naar distributeurs die bekend zijn in de bandenbranche die dit product op eenvoudige wijze in hun assortiment kunnen opnemen. Hierover kunt u een mail sturen aan bjk@acpi.nl.

 

Bestel hier de TyreTrolley