Gratis verzending binnen de Benelux
Uit voorraad Leverbaar. Levering binnen 3 werkdagen.

Bel ons: 0321 385 069

Cart

TyreTrolley: onmisbaar in wisselseizoen

De TyreTrolley is onmisbaar in het wisselseizoen. Vakgarage Auto Flevo in Harderwijk is een enthousiast gebruiker van de TyreTrolley.

”Met de TyreTrolleys verloopt het intern transport en de opslag van banden- en wielensets heel eenvoudig. Onmisbaar in het wisselseizoen! Voor onze monteurs is de TyreTrolley daarom een erg ideale vinding. Transport en opslag van banden- en wielensets is veel minder belastend als voorheen,” aldus master technicus Henk Groenhuizen van Auto Flevo in Harderwijk. "Voor ons is de TyreTrolley een handige oplossing voor het netjes opbergen van velgen en banden. De trolley is licht en wendbaar en de zwenkwielen zijn goed bestand tegen intensief gebruik.  De trolleys moeten bij ons heel wat doorstaan. Banden met velgen tot 21 inch passen er met gemak op."

Vijftig TyreTrolleys voor de wissel van zomerbanden en winterbanden.

De drie werkplaatsen voor Audi, Volkswagen en Volkswagen bedrijfswagen, zijn op dit moment voorzien van 50 TyreTrolleys. Bij auto Flevo worden de bandensets naar de opbergplaats gelift. Hier worden de sets gedurende het seizoen opgeslagen. Henk Groenhuizen: "Met de TyreTrolley kunnen wij optimaal werken tijdens het bandenwisselseizoen. Voor ons is het een heel eenvoudig maar zeer efficiënt concept."

 

Bestel hier de TyreTrolley